Skip to main content

Huwelijksfotografie

Een perfecte reportage van alle bijzondere momenten

Je trouwdag is een spannende, lange dag waarop je overspoeld wordt door emoties. Er gebeurt zoveel moois dat je later nauwelijks meer weet wat je allemaal hebt meegemaakt. Dan is het goed om te weten dat er een fotograaf bij je is die een perfecte reportage maakt, die de bijzondere momenten vastlegt. Een fotograaf die ook reclamefoto's maakt en dus weet hoe je de sfeer creërt die bij jullie past. De camera als getuige op de mooiste dag van je leven!

Wil je prachtige zwart-wit foto's? Of een schitterende glamour-reportage met grote full color-platen als in Vogue? Een trouwfoto op de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben? Of wil je beginnen met een mooie foto voor de uitnodiging, die we ook ontwerpen en produceren? Bij ons kan het allemaal.

Een uitgebreid gesprek vooraf

Van te voren bespreken we wat je wilt. Je kunt zelf voorbeelden of ideeën aandragen, maar je kunt ook kiezen uit de voorbeelden die wij hebben. We nemen uitgebreid het programma van de dag door. En als er te weinig tijd is voor de mooie officiële foto's, dan kunnen we dat op een andere dag plannen. Dan zijn we er op de trouwdag puur en alleen voor de reportage.

We leggen echt de hele dag voor je vast

Het unieke van ons concept is dat we er de hele dag bij zijn. Van 's ochtends vroeg tot s avonds. Je krijgt dus echt een complete reportage. Van de eerste zenuwen tot de laatste vreugdetranen: we leggen echt het hele verhaal voor je vast. Alle foto's worden gemaakt met professionele camera's waarmee we perfecte foto's kunnen garanderen.

Een schitterend herinneringsboek

Nadien ontvang je een overzicht van alle foto's. Wij geven alvast aan welke foto's wij het mooist vinden. Jullie bepalen je eigen voorkeur. Daarna maken we er een schitterend herinneringsboek van, met zorg vormgegeven en met foto's in bijzondere uitsnedes. Een uniek aandenken aan de mooiste dag van je leven! En als je wilt dat al je familie, vrienden en bekenden meteen kunnen meegenieten, dan maken we ook een album voor je op internet. Bel meteen voor het maken van een afspraak!

Heb je al ideeën? Of ben je benieuwd naar onze ideeën? Bel ons dan meteen voor het maken van een afspraak. We bespreken dan de plannen en maken graag een offerte. Allemaal geheel vrijblijvend.