Afdrukken

Het succes van een goed ontwerp

Zoals bij alle goede communicatietools, is een website het resultaat van denkwerk rond je doelstellingen en doelgroepen. Vraag je niet af: “Wat moet mijn website allemaal kunnen en bevatten?” maar stel jezelf de vraag: “Wat wil mijn doelgroep op mijn website vinden? En hoe kan ik hen overtuigen om zaken te doen?”.

Hoeveel belang moet u hechten aan de look van uw website?
Het uitgangspunt: uw website moet naadloos aansluiten op uw grafische huisstijl. Hoe consequenter u uw huisstijl toepast, hoe stabieler en professioneler u als bedrijf wordt gepercipieerd.  Gallery34 kan een volledig pakket aanbieden om uw huisstijl in een lijn te brengen of kan de bestaande stijl toepassen op het ontwerp.

Daarnaast zijn er veel extra’s mogelijk. Uw producten vragen misschien om een bad van prestige. Of een authentieke sfeer. Of om een agressiever promotioneel karakter. U kan frisheid toevoegen, speelse elementen.

Vergeet echter niet dat het uitzicht, hoe belangrijk ook, ondergeschikt is aan de inhoud en het gebruiksgemak van uw website. Klanten willen websites vinden, gebruiken en dan handelen. Ze komen naar uw website met een doel voor ogen, en uw website moet hen snel en intuitief een antwoord geven. Zonder veel gedoe moeten zij zaken met u kunnen doen. Meteen offerte vragen, bestellen, uw showroom kunnen bezoeken.

Enkele referenties