Afdrukken

Hoe gaan we te werk?

Analyse & planning

Goed begonnen is half gewonnen. Daarom willen we precies weten wat u van de nieuwe website verwacht. Wij luisteren naar uw verhaal en samen zoeken we naar de juiste antwoorden. Uw site moet werken! Een goede analyse garandeert een ijzersterke inhoud en structuur.

Layout

Sofie geeft uw site een frisse en elegante lay-out, in lijn met uw huisstijl. U ontdekt nu ook de look & feel die uw website zal hebben.

Ontwikkeling

Hoog tijd om Kurt aan het werk te zetten. Kurt bouwt uw website op in Joomla CMS. Ook dit is maatwerk want uw site wordt uniek. Volgens uw wensen ontwikkelen we bijkomende functies die uw site compleet maken.

Afwerking & lancering

Uw website moet op elke computer vlot bruikbaar zijn. Wij testen of uw site met elke browser tiptop is. We voorzien uw website bovendien van analysesoftware (Google Analytics).

Opvolging

De lancering van uw website is geen einde, maar een begin. Wij laten u niet hangen. In de eerste maand na lancering werken wij nog eventuele foutjes gratis weg.

Extra aanpassingen voeren we uit aan uurtarief. Ook een onderhoudscontract is mogelijk als u regelmatig aanpassingen wilt doen.

Enkele referenties